Disponibili 24/24

Sună acum: +40 (757) 013 225

Disponibili 24/24

Sună acum: +40 (757) 013 225

Inspecții „Hold & Hatch”

Inspecția în cală, înainte de încărcare, este un serviciu menit să verifice dacă navele sunt pregătite să vă primească încărcătura fără a o contamina.
Inspecția calelor, înaintea încărcării, este un serviciu pe care îl oferim pentru a verifica dacă hambarele navelor sunt pregătite pentru a putea recepționa un anumit produs. Serviciul de inspecție a hambarelor garantează că produsul nu va fi afectat de către condiția hambarelor sau contaminat de către rezuri deja prezente in hambare. Krm Inspection inspectează capacele de închidere pentru a oferi clientului cel mai înalt grad de siguranță.
Ne asigurăm că hambarele navei sunt pregătite pentru recepția produselor dumneavoastră inspectând si verificând compartimentele înainte de încărcare.
Verificăm dacă magaziile navelor sunt uscate, curate, libere de rugină sau vopsea care v-ar putea deteriora sau decolora produsul.
Putem, dacă ni se permite, să testăm chimic dacă hambarele sunt contaminate cu reziduri sau rămășițe de la produsele depozitate anterior.
Jurnalul navei este verificat, ca parte din testarea contaminării, pentru a observa dacă au fost depozitate anterior materiale periculoase și acordam atenție sporită produselor transportate care pot cauza probleme datorită cerințelor de carantinare .
Hambarele sunt, de asemenea, verificate pentru a ne asigura că nu există defecte iar zonele revopsite sunt inspectate.
Efectuăm verificarea hambarelor și pentru a preveni defecte în ceea ce privește marfa asigurăm capacele de inchidere și închiderea etanșă a acestora .